У київському метрополітені близько десяти людей постраждали від розпилення невідомої речовини. Люди спускалися по ескалатору на платформу, аж раптом у них почало дерти в горлі, стало важко дихати і почався сильний кашель і запаморочення. Про це пише УНІАН.

Серед людей почалася паніка, хтось почав бігти проти руху ескалатора. При цьому запаху не було чути.

По версії копів винуватці події - підлітки, які грали з газовим балончиком і випадково його розпорошили. Зараз їх розшукує поліція.

Постарадавшим була надана медична допомога і зараз їх здоров'ю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Кашель. Ти не можеш дихати і відразу миттєво потреба кашляти, відкашлювати, що у тебе в легенях. Паніка виникла. Зараз я відчуваю себе абсолютно нормально", - каже одна з постраждалих.

Раніше повідомлялося, у понеділок, 22 жовтня, розлючені кияни перекрили колії в районі Троєщині, оскільки вранці міська електричка їздила без дотримання розкладу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

У співтоваристві відзначили, що ранок в понеділок для городян, які добираються на міській електричці, було особливо вражаючим. Електричка їздила без дотримання розкладу, поїздів не було по годині.

В результаті на станціях скупчилися тисячі людей, які намагалися дістатися на роботу.

"Люди почали штурмувати електричку і чіплятися за вагони ззаду. Частина людей почала заходити до кабіни машиністів. Електричка встала взагалі", – розповіли очевидці. Натовпи народу перекрили шляхи на Троєщині.

Нагадаємо, жителів української столиці порадували новиною про те, що гаряча вода вже тече по трубах. Але, з перших хвилин подачі води з'явилися неприємнощі.

Раніше Знай.ua повідомляв, на станції метро "Осокорки" скоро з'явиться мурал.

Також Знай.ua писав, націоналісти мають намір знести пам'ятник генералу Ватутіну в Києві.