У понеділок, 22 жовтня, в Києві перекинулася військова вантажівка.

Цю інформацію повідомив "Київ.Оперативний".

ДТП сталася неподалік від Дарницького мосту - на заїзді з вулиці Тепловозної на Дарницьке шосе.

"Поблизу Дарницького шосе на бік перекинулася вантажівка. Схоже, що з військовослужбовцями" йдеться в повідомленні

Як розповіли у ТСН, водій вантажівки намагався уникнути зіткнення і машина перекинулася на бік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Поблизу Дарницького шосе на бік перекинулася вантажівка. Схоже, що із військовослужбовцями. Деталі #ДТП та інформація про потерпілих встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 22 oktober 2018

Нагадаємо, у середу, 17 жовтня, у польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула 21-річна українська студентка. Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині.

“Сьогодні стан здоров'я 20-річного українця, який навчається в Лодзькому університеті, дозволило привезти його в прокуратуру, де йому пред'явлено звинувачення в скоєнні ДТП”,- заявив спікер Кшиштоф Копаня. Прокуратура просить заарештувати хлопця на три місяці. Судове засідання почалося в п'ятницю вранці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за даними Нацполіції, серед головних причин автопригод: перевищення швидкості, порушення правил маневрування, проїзду перехресть і пішохідних переходів, а також недотримання дистанції. Юристи детально описали, як діяти, коли ви потрапити в ДТП.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в четверг, 18 жовтня, на столичному Подолі сталася велика аварія. Розбита Lada, втиснутий у вантажівку Lexus, розбитий Mercedes на тротуарі і з різними ушкодженнями ще три машини – такий результат масштабного ДТП у Києві.