Від самого ранку 23 жовтня під приміщенням КМДА було доволі людно. Активісти влаштували масовий мітинг на підтримку ветеранів АТО, для яких обіцяли побудувати окремий реабілітаційний центр, але проект і досі "завис у повітрі".

Нещодавно на засідання адміністрації прийшли мешканці Оболонського району, які не впускають депутатів у приміщення, доки ті не вирішать інші нагальні питання.


Як повідомляє спеціальний кореспондент "Знай.ua" з місця подій, чиновники мало не виламують двері.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

До слова, проект рішення вже відомий. Згідно документу, у прийнятому плані значить маса нових багатоповерхівок, а також двоповерхових паркінгів.


Цікаво, що ще навесні поточного року мешканці району подавали правки до закону, просили додаткові дитячі садки, соціальні парковки. Та їх вимог ніхто не врахував. 13 членів комісії проголосували за наявний план, котрий має ознаки корупційної складової.


Замість обіцяних нововведень киянам пропонують близько десятка нових багатоповерхівок. Зараз більше половини депутатів просто розійшлися хто куди, поки одні тримають двері, інші по одному тікають через інші. Фактично, засідання зірвано.


Дивіться: Засідання комітету КМДА


Нагадаємо, у Києві під приміщенням міської адміністрації десятки активістів вийшли на мітинг, вони відстоюють забрану Лесею Софієнко землю.
Як повідомляв Знай.ua, на станції метро "Осокорки" скоро з'явиться мурал, художники вже працюють над створенням шедевра, який обійдеться міському бюджету в 3,65 мільйона гривень.
Також Знай.ua писав, до кінця 2018 року проїзд у маршрутках української столиці та області підскочить на 1-3 гривні, аргументується це нововведення подорожчанням палива.