Вранці, 23 жовтня, на бульварі Лесі Українки сталась масштабна ДТП, в якій постражадало два десятка автомобілів та кілька людей. В мережі показали відео моменту іткнення автокрана, в якого відмовили гальма, з колоною легковиків.

За останніми даними, загалом в результаті ДТП було пошкоджено 21 машину. Також трьох осіб госпіталізували, іншим постражадоим надали медичну допомогу на місці.

Аварія сталсь близько 9.10 ранку. На відеокадрах, опублікованих в мережі можемо побачити, як автокран на шаленій швидкості налетів на автомобілі, які зупинились перед світлофором.

Як розповів водій-винуватець, у транспорту раптово відмовили гальма, він не зміг уникнути зіткнення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо постраждалих, на жастя, обійшлося без серйозних наслідків. Обійшлося забоями.

Наразі слідство взялось за справу. Хто насправді був винним у ДТП та що сталося з краном, з'ясують спеціалісти.

Дивіться: Автокран вщент розбив два десятка авто у центрі столиці. Момент зіткнення потрапив до камер відеоспостереження

З'явилося відео масштабної #ДТП на Лесі Українки. За попередньої інформацією, лише один водій отримав незначні травми. Кажуть, що у вантажівки відмовило гальмо. Наслідки тут: https://kyivoperativ.info/dtp/dtp-kotoroe-proizoshlo-na-lesi-ukrainki-polnostyu-zablokirovalo-dvizhenie-v-storonu-bc-parus-ot/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 23 oktober 2018

Українці потрапили у мотрошну ДТП у Польщі

У Польщі водій легкового автомобіля не впорався з керуванням або проігнорував правила безпеки під час руху. В результаті це призвело до зіткнення з мікроавтобусом. Серед постраждалих виявились українці.

Нагадаємо, на офіційному ресурсі "Дизель шоу" нещодавно оприлюднили дані щодо стану здоров'я акторів, котрі потрапили в моторошну аварію на житомирській трасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, фура на швидкості протаранила автобус зі школярами на Черкащині. Двоє дітей були госпіталізовані. 13-річна дівчинка померла в лікарні.

Також Знай.ua писав про те, що експерт назвав, з якою швидкістю "Лексус" Олени Зайцевої налетів на жертв рік тому.

Дивіться: автомісиво у центрі Києва, 23 жовтня

Масштабное ДТП на бульваре Леси Украинки

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 22 oktober 2018