22 жовтня зі спеціалізованого дитячого центру зникли діти. Їх розшукує Деснянське УП Нацполіціі Києва.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі столиці.

Поліцейські розповіли, що діти самовільно залишили Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей №1. Центр знаходиться за адресою: вулиця Володимира Маяковського, 28В.

Правоохоронці звертаються з проханням, що якщо хтось із жителів столиці володіє будь-якою інформацією про зниклих дітей, повідомити за телефоном 102.

З центру зникнуло відразу семеро дітей: Кусакін Артем Сергійович, 22.08.2007 р.н., Бублик Вікторія Анатоліївна, 13.05.2005 р.н., Коваленко Марія Олександрівна, 25.02.2004 р.н., Ратошнюк Віктор Анатолійович, 01.08.2009 р.н., Волосович Ярослав Русланович, 05.06.2003 р.н., Єгоров Кирило Ігорович, 24.05.2004 р.н. і Ярмоленко Анна Александровна, 15.12.2005 р.н.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, раніше Єдиний реєстр зниклих безвісти запрацює в Україні.

Верховна Рада схвалила у другому читанні законопроект № 5435 про правовий статус зниклих безвісти. За законопроект проголосували 238 парламентарів.

Законопроект, який ухвалили дає змогу визначити поняття "особа, яка зникла безвісти" в контексті міжнародного гуманітарного права, що закріплює права таких людей та надає їм відповідний захист.

Окрім вже чинного поняття "безвісно відсутньої особи", яке є у Цивільному кодексі України, ухвалений документ передбачає поняття "особа, яка зникла безвісти".

Зазначається, що для розшуку зниклих безвісти осіб через війну на Донбасі планують створити Комісію з питань осіб, зниклих безвісти. Визначається, що це орган, який відповідає за з'ясування долі і місцеперебування таких людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що у Росії загадково зникла учасниця популярного телешоу.

Уродженка Сиктивкара Євгенія Рудель вийшла на вулицю в шльопанцях і домашньому одязі. Родичі думали, що вона скоро повернеться, але вона відсутня вже більше двох тижнів. Чоловік повідомив про її зникнення в поліцію 26 травня.

Також "Знай.uа" писав, про те, чому в Україні щорічно щезають 5000 дітей.