Днями у Києві стався огидний інцидент, про який повідомив випадковий перехожий.

Відповідне повідомлення та фото опублікував Telegram-канал "ХК".

За словами киянина, був приємний осінній день, але побачене просто посеред дороги одразу зіпсувало гарний настрій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На Калнишевського дорога всіяна пакетами з яких випадають кістки і кишки. Так-так, друзі, це саме риб'ячі кишки! А кого потрібно вбити, кому заплатити, щоб цих ідіотських ярмарків не було? Ціни не нижче магазинних, якість сумнівне, перекривати дорогу на день - це взагалі понад ідіотизму. Сил вже немає. Виталя, хальо, ти куди дивишся?", написав під фото користувач.

Нагадаємо, захотіли випити пива після роботи, чи у вихідний, розслабитися? Тоді вам точно треба куди завгодно, але не в київський "Ашан".

супермаркет
супермаркет

Тут продають абсолютно всі закуски, хоча свіжість – сумнівна. Приміром, популярний серед любителів солоного сир-косичка може бути із пліснявою. І, до речі, ніяка вона не "благородна". Схожі знімки нещодавно оприлюднили на каналі "ХК" у Telegram:

"Соня хотіла розслабитися в неділю і випити пивка, але косичка з цвіллю зіпсувала деньок", - йдеться в коментарі до фото.


Як писав раніше Знай.ua, у мережі магазинів з продажу сендвічів Pret a Manger підтвердили смерть другого покупця. Вона відбулася внаслідок алергічної реакції на інгредієнт у сендвічі.

Сендвіч
Сендвіч

Наголошується, що у складі рослинного йогурту був виявлений молочний білок.

Про це повідомляє The Independent.

Компанія Pret вже перебуває під слідством у зв'язку зі смертю 15-річної Наташі Еднан-Лаперуз, яка страждала від алергії на кунжут. У липні 2016 дівчина померла в літаку, після того, як з'їла багет з артишоками, оливками і тапенадом, який купила в аеропорту Хітроу.

супермаркет
супермаркет

Другий клієнт Pret помер у грудні 2017 року після того, як з'їв куплений в супермаркеті "супер-веганський сендвіч”, який, згідно з етикеткою, не містив молочних продуктів. У покупця була алергія на молоко.

Представники компанії Pret повідомили, що їм продали рослинний йогурт, у складі якого пізніше був виявлений молочний білок. При цьому постачальником йогурту виявився веганські бренд CoYo.


Також Знай.ua писав про те, що у Німеччині чоловіка, який отруїв продукти в супермаркетах, засудили до 12 з половиною років в'язниці. Про це повідомляє BBC.