Прем'єр-міністр Володимир Гройсман випробовує швидкісний поїзд із Києва до аеропорту "Бориспіль".

Про це він повідомив у Twitter вранці 25 жовтня.

Зокрема, Гройсман розповів, що вже саме сьогодні пройшов тестовий пуск новозбудованого залізничного полотна з аеропорту Бориспіль до Києва.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Їдемо залізничним експресом до аеропорту "Бориспіль. У лютому – проект, у травні – початок робіт, у жовтні – тестовий пуск рухомого складу. ", – написав голова уряду.

У свою чергу керівник Укрзалізниці Євген Кравцов заявив, що повністю будівництво всієї залізничної лінії між аеропортом та Києвмо буде завершене вже до 1 грудня.

"Важкий строк, але до 1 грудня об’єкт буде зданий. Будівництво розпочали. Зараз фінально погоджуємо вигляд станції", - сказав Кравцов.

Він також додав, що вже з першого дня зими кожен пасажир зможе отримати альтернативу для того щоб добиратись до аеропорту з Києва та навпаки.

"Важливо до 1 грудня завершити проект і надати пасажирам альтернативний транспорт - аби якісно добиратися до аеропорту або з аеропорту по місту та по інших містах України", - наголосив у свою чергу Гройсман.

Разом з тим варто відзначити, що раніше музикант Василь Попадюк і артисти взяли участь у заході "Борисполя", який визначав 10-мільйонного пасажира. Ним виявилася Олені Шишловській, вона 10 років живе в Амстердамі, а у Київ прилітала відвідати батьків.

За іронією долі, вранці дівчина переплутала аеропорти. В результаті, приїхала не в той, куди потрібно було. Проте така помилка сильно не зашкодила дівчині, адже потрапила з корабля на бал.

Зустрічали 10-ти мільйонну пасажирку "Борисполя" гучно, з фанфарами і спектаклем. Відомий український скрипаль Василь Попадюк зіграв ніжну арію на честь гості, а артисти рок-опери "Орфей і Еврідіка назавжди" в чудовому гримі та костюмах виконали три композиції з проекту: "Dark Knight", "The chance" і "Lady Fortune".

Під час цього імпровізованого шоу звична робота аеропорту була порушена. Пасажири не могли не звернути увагу на дійство, тому проходили повз і зупинялися. Адже не кожного дня випадає нагода зустріти відомих музикантів та артистів у такому людному місці.

Нагадаємо, розлючені кияни штурмували електричку і захопили машиніста, дикі кадри.

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця змусила пасажирів кидатися під колеса електрички.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії знайшли "партнерів" Укрзалізниці.

Швидкісна електричка Київ-Бориспіль - вартість квитків