Днями український нардеп Володимир Ар'єв влаштував пекельний скандал на вечірці.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на коментар депутата у Facebook.

Народний депутат України, голова української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимир Ар'єв влаштував розбіркі з поліцією на "Дискотеці 80-х".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Із повідомлення нардепа можна зробити висновок, що політика обурило те, що деякі гості прийшли на вечірку у червоних піонерських краватках. Нардеп викликав у київський Палац спорту поліцію з цієї нагоді, прокоментувавши пізніше цей інцидент у Facebook.

"Пішов з дружиною Наталка Фіцич до Палацу Спорту на "Дискотеку 80-х ". Довелося вивести із зали і викликати поліцію через провокаторів, які прийшли із забороненою комуністичною символікою. Вели себе як типові радянські люди. Що ще має статися, щоб такі нарешті зрозуміли, скільки смертей комуністична ідеологія принесла Україні?" – обурюється депутат.

За його словами, після приїзду поліції з відвідувачів дискотеки таки зняли комуністичну символіку.

"Більше їх не бачив. Пів концерту зіпсовано, але ми не шкодуємо", - зазначив Ар’єв.

Нагадаємо, активісти громадської організації "Зупити лося" провели рейд серед автомобілів, припаркованих біля будівлі Кабміну.

Кабмін
Кабмін

Відомо, що організація займається викриттям порушень правил дорожнього руху. Так, під гарячу руку активістів потрапили відомі політики. Їх автомобілі були припарковані з порушенням правил, за що по закону загрожує штраф.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у прямому ефірі українського телеканалу позафракційний депутат Верховної Ради і екс-міністр охорони здоров'я Олег Мусій влаштував бійку з головою громадської організації "Пацієнти України" Дмитром Шерембеем.


Також Знай.ua писав про те, що українську столицю знову шокували криваві розбірки. Жахливий інцидент стався біля станції метро "Лісова".