Київська обласна державна адміністрація отримала нового голову, важливу посаду зайняв Олександр Терещук.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби президента України.

Так, 30 жовтня український президент підписав указ про звільнення Олександра Горгана з посади голови Київської ОДА, а також указ про призначення на цю посаду Терещука.

Олександр Терещук

"Призначити Терещука Олександра Дмитровича головою Київської обласної державної адміністрації з 30 жовтня 2018 року з оплатою праці відповідно до законодавства", - зазначено у відповідному указі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як наголошується, сьогодні Петро Порошенко представив нового голову Київської ОДА, зазначивши, що його основне завдання полягатиме в захисті людей. Олександр Терещук є екс-начальником міліції Києва, також він був заступником голови Одеської ОДА.

Варто нагадати, що нещодавно "Укрпошта" оголосила, що припинить доставку пенсій, а тепер ще й вирішила закрити до 7 тисяч відділень в селах. А все тому, що Кабмін відмовився прийняти вигідний тариф для перекладу соцвиплат. На сьогодні ця послуга для компанії є збитковою. За словами генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського, їх не влаштовує нинішній стан речей.

Календар говорить про те, що 1 листопада вже скоро, а досвід підказує: нових тарифів "Укрпошта", швидше за все, не отримає.

Нагадаэмо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що курс долара на рівні 29,4 гривні в 2019 році цілком реальний. Про це чиновник заявив в інтерв'ю українському виданню. Гройсман зазначив, що для України є дуже важливим, щоб бюджет було прийнято до 1 грудня 2018 року.

"Абсолютно реальний. Саме тому він і закладений у проект бюджету. А в цьому році він навіть був нижче прогнозованого", — підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, як переконати владу надати вам пільги.

Як повідомляв Знай.uа Гройсману заборонили знущатися над українцями, однак радіти зарано.

Знай.uа писав, Гройсман "ощасливить" українців новими пенсіями, цифри з паралельної реальності.