Мегасейл найпопулярніших серед українськох споживачів брендів відбудеться в останій день жовтня на інтернет-порталі Kasta.ua. Подібний захід проводиться вперше відтоді як компанія відійшла від бізнес моделі Flash sales, змінивши її на модель маркетплейс. Клієнти вже змогли оцінити переваги нового рішення: величезний асортимент сезонних товарів та регулярні знижки до 80%.

Глобальний розпродаж присвячений Хелловіну стартує 31 жовтня о 6 ранку (для користувачів мобільного додатку доступ до акцій відкриється о 5:45). Планується 6 хвиль акцій – через кожні 4 години. Напередодні на сайті з’явився анонс з розкладом виходу кожного бренду, тож клієнти заздалегідь зможуть зорієнтуватися у тому, коли бажаний товар буде з найбільшою знижкою.

Дирекція компанії повідомляє, що у день розпродажу планується представити товари близько 150 брендів, що користуються найбільшим попитом серед клієнтів Kasta: Adidas, Nike, COLIN'S, Mango, LEVI'S, Michael Kors, H&M, Fashion Up, TrikoBakh, Marc Andre, Disney Children, Reima, Walker, Diesel, Respect, Undo, Icon, Place Carters, CHI, Max Factor, Krauff, Berghoff, Saucony та інші. Представлений на сайті асортимент тотожний асортименту, який можуть запропонувати п’ять сучасних торгівельних центрів. Єдина відмінність: вам не потрібно витрачати час на походи магазинами, роздивляння речей на плечиках, черги у примірочних. Можна здійснити покупку дома, в офісі, в дорозі або на відпочинку – просто відкривши сайт на компьютері чи запустивши додаток на телефоні!

Доставку можна замовити в одне з 100 відділень KastaPost у 45 містах україни. Компанія потурбувалась про те, щоб покупець не боявся не вгадати з розміром або помилитися з фасоном: у кожному відділенні облаштовані примірочні та, якщо річ вам не сподобалась, її можна одразу безкоштовно повернути. Повернення можна оформити також протягом 14 днів – гроші повертаються на банківську картку клієнта за декілька хвилин.

Вигідні пропозиції від компанії:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

• регулярні акції, знижки, розпродажі;

• 5% знижка за умови оплати картою;

• промо-коди на офіційних сторінках дають додаткові знижки на деякі позиції, час дії обмежений. Читачі нашого видання можуть ексклюзивно скористатися промокодом «halloweenznaj» на знижку у розмірі 100 грн. при купівлі товарів більш ніж на 600 грн.;

• користувачі мобільного додатку отримують доступ до акцій на 15 хвилин раніше.

На ринок України інтернет-магазин Kasta вийшов зі стратегією Flash sales. Дана модель дозволила отримати перевагу та стати найпопулярнішим продавцем в категорії «Одяг та взуття». Стратегія компанії виявилась вигідною для всіх учасників процессу:

• Постачальники отримали можливість швидко реалізовувати стокові товари та вивільнити складські приміщення;

• Покупці змогли купувати товари від популярних брендів за зниженими цінами.

Вивчаючи усі зауваження партнерів, клієнтів, ідучи назустріч їх побажанням, команда компанії Kasta вдосконалює механізм розпродажів та робить його більш простим та ефективним. Команда вже зараз готується до найбільшого розпродажу року – Чорної п’ятниці 2018.

Компанія була заснована Андрієм Логвіним у 2010 році й з тих пір не перестає радувати клієнтів. З клієнтською базою близько 6 міліонів Kasta.ua лідирує у сфері елентроних продажів у категорії «Одяг та взуття», тому що більш ніж тисяча співробітників компанії щодня намагаються зробити шопінг приємніше, легше та швидше. Kasta – купуйте із задоволенням!