Киянка придбала у одному із столичних супермаркетів шокуючу гидоту, яка, без перебільшення, побила усі рекорди подібних "смаколиків", які доводилося купувати українцям.

супермаркет
супермаркет

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідне відео.

"Знахідка століття! Ніхто таким похвалитися не зможе, сирок з равликом точно в магазині ще ніхто не купував. Хоча приємно здивувало, що термін придатності нормальний. ТМ "Злагода" піклується про своїх клієнтів, рівень білка зашкалює", - підписала фото користувачка.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зазняти у відомому супермаркеті столиці.

супермаркет
супермаркет

Інцидент стався у супермаркеті "Білла" по улиці Чорновола в Києві. У холодильнику, де зберігаються заморожені напівфабрикати, до вареників невідомим чином потрапила… муха.
Відповідне фото опублікував Telegram-канал "ХК".

"Ось таку гидоту продають у "Білла" на Чорновола: вареники з мухами! Нагнути всіх, щоб товар перевіряли! У мене просто немає адекватних слів, щоб це якось прокоментувати", - підписав під фото користувач.

супермаркет
супермаркет


Як писав раніше Знай.ua, моторошна знахідка в продуктах харчування з магазину просто шокувала киянку.

Прилавки супермаркету
Прилавки супермаркету

З придбаної риби жінка витягла небезпечного черв'яка.

Про це постраждала Тамара Рудяченко написала у пості на Facebook.

За словами жінки, вона купила тушку тріски в супермаркеті Novus, який до слова , один з найдорожчих у столиці. Рибу з паразитами продали в магазину по вулиці Здолбунівській.

"Почала готувати і побачила якусь нитку в шматку риби. Потягнула. І маємо - черв'як! Жах!" - написала вона.

Користувачів дуже схвилювала ця історія, на момент публікації постом поділилися понад 6 тисяч осіб.


Також Знай.ua писав про те, що у популярному київському фастфуді "Пузата хата", де містяни полюбляють смачно пообідати, стався скандальний інцидент.