На Харківському шосе досі триває мітинг обурених киян проти комунального свавілля міської влади, люди налаштовані вкрай рішуче.

Про це повідомляють ЗМІ, а також публікують відповідні відео з акції протесту.

Дорогу перекрили іще вночі. Причина – близько 2 тисяч людей залишились без світла. Вони вимагають відновити подачу електроенергії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як передають ЗМІ, будинок відключили за борги ДТЕК Київські електромережі у розмірі 2 мільйонів 700 тисяч гривень.

Варто зауважити, що багатоповерхівка, де наразі немає електроенергії, належить скандальному забудовнику Анатолію Войцеховському.

Це вже не перший протест мешканців багатостраждального будинку. Торік у серпні вони також перекривали Харківське шосе, але тоді через відсутність води та електрики.

На той час у "Київенерго" заявили про борг в понад 3 млн гривень компанії, яка належить Войцеховському.

Нагадаємо, ціни щодня неприємно дивують українців, але їх ріст не припиниться. Стало відомо, що і на скільки подорожчає у кінці року та в 2019-му.

Тарифи на світло
Тарифи на світло

Основним підсумком минулого місяця стало рішення підняти ціни на газ на 23,5% - з нинішніх майже 7 тисяч грн до 8560 грн. Але це лише початок і на вимогу МВФ, уряд має намір підняти ціну на блакитне паливо до ринкової. Таким чиноп передбачається, що за два наступних етапи вартість зросте ще на 40%, - пише "kp.ua".

тарифи
тарифи

Орієнтовно газ з 1 травня наступного року буде коштувати близько 9860 грн. А вже з 1 січня 2020 року ціна продажу газу населенню і ТКЕ "Нафтогазом" має зрівнятися з ціною на газ для промислових споживачів, яка на сьогодні становить близько 14 тисяч грн.

тарифи
тарифи


Як писав раніше Знай.ua, подорожчання природного газу для населення на 23,5% призведе до збільшення вартості опалення для населення приблизно на 18-20%.

Підвищення тарифів на комунальні послуги
Підвищення тарифів на комунальні послуги

Про це заявив експерт з питань житлово-комунального господарства Сергій Дяченко, передає «Хвиля».

"За моїми підрахунками, перш за все, зросте ціна на тепло на 18-20 відсотків. Це буде ключове подорожчання", — повідомив експерт.

Також Знай.ua писав про те, що через подорожчання блакитного палива скоро чекати і зростання тарифів на гарячу воду, опалення, а також і на електрику.