В українській столиці відбувся жахливий напад на представника засобів масової інформації. Невідомі вирвали з рук чоловіка сумку з грошима і документами. Зловмисники втекли з місця інциденту на автомобілі.

поліція
поліція

Столичні ЗМІ повідомляють, що напад стався ввечері 31 жовтня в Солом'янському районі.

"Інцидент стався на вулиці Сурікова біля магазину "МегаМаркет". Троє невідомих з газовим балончиком відібрали у чоловіка сумку з документами і грошима, після чого втекли на автомобілі Mazda темного кольору", - повідомляють журналісти.

В українській столиці введено план "Перехоплення". Патрулі поліції орієнтовані на перевірку схожих автомобілів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто нагадати, що стали відомі подробиці звірячого побиття у столиці. Відомо, що в результаті злочинних дій постраждав депутат міськради Володимир Назаренко. Інформацію підтвердили в поліції.

Повідомляється, що на народного обранця напали двоє невідомих. Зловмисники були озброєні битою і холодних зброєю у вигляді ножа. В результаті нападу Назаренко отримав тілесні ушкодження. Відомо, що напали на нього біля будинку. Сталося це в столиці в ніч на 30 жовтня в Солом'янському районі.

Депутат міської ради написав заяву в поліцію. Справою займуться правоохоронці. Чи вдасться їм відшукати винних, невідомо. Зазначимо, що Назаренко є учасником бойових дій на Донбасі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що алкогольна церемонія посвяти в студенти закінчилася фатальною смертю. Як повідомляють ЗМІ, хлопець не хотів випивати зі старшокурсниками, але його змусили. Коли він потрапив на вечірку, то його організм просто не витримав впливу алкоголю. Повідомляється, що 20-річний хлопець помер після гучного святкування.

За традицією, було посвячення в першокурсники. Так, 40 студентів-молодиків повинні були випити по 100 грам горілки. На камерах вдалося розгледіти, як підлітка несли в несвідомому стані в метро. Однокурсники планували його просто вкласти спати в квартирі одного з них.

Нагадаємо, мати захистила доньку від наркомана, а за себе помстилася, як слід.

Як повідомляв Знай.uа у Києві банда злодіїв нагрішила" на довічне.

Знай.uа писав, нова поліція наочно продемонструвала, чому їх народна назва ніколи не помре, відео.