Нещодавній інцидент в одному з київських ресторанів наробив чимало галасу – офіціант запустив тортом відвідувачці просто в обличчя, ці кадри практично одразу просочилися у мережу.

Втім, співчувати дівчині не поспішають: припускають, вона отримала за таку постановку чималу грошову винагороду.


На це на сторінці у Facebook натякає Макс Юрьєв, навіть назвав теоретичну суму:

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Не переживайте за дівчат: і торта наїлися, і кожна по $600 гонорару за постановку отримали. Відео "випадково" зняв і виклав режисер-постановник, одразу репостнув шеф-повар цієї мережі, а в кадрі спокійно сидить директорка мережі ресторанів Бульдозер груп. Якби таке вчудили б офіціанти насправді по своїй волі, то навіть не знаю, що з ними зробила б оця Ірина Герасименко, коли і без того спілкується з підлеглими тільки матами. На що розраховувало керівництво подібною вірусною рекламою? Певно, що грошовиті клієнти повалять табунами в очікуванні подібної реакції від офіціантів", - написав він.


Дивіться: Офіціант запустив відвідувачці тортом в обличчя


Нагадаємо, у столичному ресторані відвідувачки отримали тортом в обличчя.
Як повідомляв "Знай.ua", київський супермаркет підсунув покупцям сир зі звичайною пліснявою за ціною елітної.
Також "Знай.ua" писав, популярний супермаркет продав киянці небачену гидоту.