У четвер, 1 листопада, в Броварах Київської області прогримів вибух у чотириповерховому будинку ТОВ "ВПК Бровари" по вул. Гагаріна. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає Еспресо.

Повідомлення про вибух надійшло опівдні. Рятувальники встановили, що вибух стався в кабінеті косметології з послідуючим горінням на площі 5 кв. м. Пожежу локалізували о 12:17 і загасили о 12:21.

Від вибуху постраждали дві жінки. Їх з опіками першого та другого ступеня госпіталізували в лікарню. Крім того, рятувальники евакуювали з будівлі 30 осіб. Причина вибуху наразі встановлюється.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 31 жовтня в Одесі невідомі фанати кинули вибухові пакети на полі стадіону "Чорноморець" під час матчу 1/8 фіналу Кубка України Чорноморець - Ворскла (1:2). Ніхто з футболістів і вболівальників не постраждав.

Інцидент стався на 64-й хвилині зустрічі, відразу після того, як Ворскла реалізувала пенальті і повела в рахунку 0:2.

Також повідомлялося, що в центрі Києва загорілася будівля колишніх військових казарм.

Відомо, що подія сталася в районі станції метро Мистецького Арсеналу.

Відзначимо, що останні кілька місяців у будівлі проводили реставраційні роботи. Через це полум'я поширилося практично на все приміщення. На місце події прибули правоохоронці та рятувальники. Для гасіння пожежі залучили 6 співробітників ДСНС.

Також варто підкреслити, що ця будівля, де раніше були розташовані військові казарми, відноситься до пам'яток архітектури місцевого значення. На реставраційні роботи виділилися кошти. Вони були вимушеними, оскільки будівля буквально валилася на очах у киян.

На момент пожежі ці роботи продовжували проводити. На щастя, за попередньою інформацією, ніхто з робітників не постраждав.

Нагадаємо, страшне полум'я в центрі Києва атакувало посольство. У Києві загорілася будівля біля посольства Нідерландів.

Як повідомляв "Знай.uа", вогонь знищує "гордість" російського автопрому.

"Знай.uа" писав, у центрі Києва прогримів потужний вибух. На місці знаходиться близько 12 авто поліції, працюють 3 "швидких" та 2 пожежні.