4 листопада у Києві, за прогнозами синоптиків, очікується густий туман.

Цю інформацію повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, передає РБК-Україна.

За даними Укргідрометцентру, сьогодні вранці в столиці збережеться туман, видимість 200-500 м. Синоптики уточнили, що у неділю очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с. Температура Києві 12-14 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 4 листопада, в Україні буде панувати ясна і тепла погода. Істотних опадів не прогнозується. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, вночі та вранці у неділю місцями можливий туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 4-9° тепла, у східних областях близько 0°, вдень 10-15°, на Закарпатті 17-22°.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Італію продовжує невідступно атакувати нещадна стихія, жертвами якої стали вже кілька десятків чоловік по всій країні. На італійських островах Сицилії і Сардинії оголосили червоний рівень небезпеки через негоду, повідомляє RAI News.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що холоди прийдуть в Україну повільно, але впевнено. Цей процес буде супроводжуватися поступовим зниженням температури повітря. Цю інформацію повідомила український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.