У ніч на 31 жовтня близько 03:30 у Києві сталася шокуюча ДТП за участі авто патрульної поліції та випадкового пішохода.

Патрульна поліція України
Патрульна поліція України

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

У повідомленні йдеться, що трагічна подія сталася у ніч на 31 жовтня за адресою бульвар Тараса Шевченка, 36. Поліцейський Mitsubishi Outlander збив пішохода.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За попередньою інформацією, правоохоронці їхали на допомогу іншому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку. Під час руху по бульвару в сторону площі Перемоги через паркан на проїжджу частину вистрибнув хлопець 25-30 років. Він у буквальному сенсі упав прямо на капот машини, а від удару відлетів назад за огорожу.

патрульна поліція
патрульна поліція

В результаті наїзду потерпілий отримав серйозні травми і у важкому стані був госпіталізований в лікарню.

При перегляді записів камер відео спостереження дана інформація підтвердилася. Троє невідомих відібрали у перехожого рюкзак і почали тікати на протилежну сторону бульвару перестрибуючи через паркан. Першим перебігав хлопець, який і потрапив прямо на автомобіль патрульних. Двоє інших порушників побачили, що сталося, кинули рюкзак і втекли.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, чоловік помер в реанімації.

Разбойник, бросившийся под колеса полицейского авто и эффектно улетевший обратно на газон, умер в реанимации....

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 4 november 2018

Нагадаємо, один з постраждалих, що отримав травми під час ДТП на Шулявському шляхопроводі помер у лікарні.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що у результаті моторошної аварії водія та пасажира постраждалого автомобіля було доставлено до лікарні, де від отриманих травм він помер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Шулявському шляхопроводі сталося потрійне ДТП, через що рух через нього був перекритий в обох напрямках для всіх видів транспорту. Про це повідомляють "Еспресо".

В Києві, у Солом'янському районі, поблизу станції метро "Шулявська" сталася ДТП, яка повністю заблокувала Шулявський шляхопровід. Зі слів свідків, автомобіль Opel Vectra Caravan, який рухався в напрямку Дорогожичів, з нез'ясованих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Smart Fortwo.

Також Знай.ua писав про те, що кривава трагедія сталась на швидкісному шосе Ланьчжоу – Хайкоу в Китаї (провінція Ланьчжоу) буквально у 200 метрах від пункту справляння плати за проїзд.