У неділю ввечері, 4 листопада, Київ поставила на вуха стрілянина у одному із спальних районів столиці.

стрілянина
стрілянина

Про це повідомляє у Facebook "Київ оперативний" та публікує відео інциденту.

Стрілянина на Березняках На Тичини, 6 (поблизу дитячої поліклініки), невідомий неадекват невідомо нащо почав стріляти....

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 4 november 2018

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У повідомленні йдеться, що у районі Березняків, на Тичини, 6 (поблизу дитячої поліклініки), невідомий неадекват дістав зброю і невідомо навіщо почав стріляти.

Стріляв у землю та вгору, без визначеної цілі. Під час затримання голосно кричав, що він "свій", а пістолет "стартовий" і це, типу, такий "прикольчик".

Цікаво те, що користувачі мережі засудили поліцейських за нецензурну лайку під час затримання.

поліція
поліція

"І хто навчив патрульну поліцію так висловлюватися? Четверо на одного", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у Флориді, в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців пише Reuters. Повідомляється, що жертвами нападу стали дві жінки. 61-річна Ненсі Ван Весем і 21-річна Маура Бінклі.

Ще чотири людини поранено, з яких троє перебувають у лікарні в критичному стані. Вбивцю звуть Скотт Пол Бейерл.

Як писав раніше Знай.ua, в суботу, 3 листопада, у Швеції внаслідок стрілянини, влаштованої членами байкерського клубу, семеро людей отримали тяжкі поранення.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на Associated Press.

Як повідомляється, стрілянина, що сталася поблизу великого швецького міста Гетеборг під час вечірки у розважальному закладі, імовірно пов'язана з членами байкерського клубу "Янголи пекла".

В поліції зазначили, що наразі події, які призвели до стрілянини, не встановлені. Інцидент розглядатимуть як замах на вбивство.

Також Знай.ua писав про те, що жертвами стрілянини в студії йоги в американському місті Таллахассі, штат Флорида, стали дві людини, ще четверо поранені.