У Києві правоохоронців терміново перевели на посилений режим патрулювання у зв'язку з масовим мітингом власників автомобілів на іноземних номерах.

"Працівники структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в місті Києві, військовослужбовці Національної гвардії України і патрульні поліцейські забезпечують охорону правопорядку. Посилені наряди патрулюють в місцях проведення акцій, прилеглої до них території, на станціях метрополітену та на зупинках громадського транспорту", - йдеться в повідомленні .

Крім того, копи закликають закликають організаторів і учасників масових заходів не порушувати правопорядок і дотримуватися норм чинного законодавства.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як відомо, у Києві 7 листопада, в урядовому кварталі відбудеться акція власників автомобілів на іноземних номерах з вимогою прийняти законопроект про доступну розмитненні автомобілів. Протестуючі анонсували перекриття руху в центрі столиці. Також повідомлялося, що через протест утворилися масштабні затори.

Дивіться: власники машин на іноземних номерах перекрили центр столиці

Нагадаємо, у Києві під приміщенням КМДА зібралися представники організації "АвтоЄвроСила", які відстоюють інтереси власників машин на іноземних номерах. Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат Ніна Южаніна озвучила низку ідей щодо розмитнення "євроблях", які Комітет з питань податкової та митної політики ВР підтримав після внесення народними депутатами. Також "Знай.ua" писав, названо найдешевші моделі євроблях.