У Києві учасники масового мітингу від "АвтоЄвроСила" перекрили вулицю Грушевського.

Біля приміщення Верховної Ради зібралися численні власники машин на іноземних номерах, які спільно з активістами висунули чинній владі жорсткі, але цілком конкретні вимоги, як повідомляє спеціальний кореспондент порталу "Знай.ua" з місця подій.

На плакатах учасників акції протесту промовисті гасла: у голови уряду Володимира Гройсмана вимагають зробити нормальні дороги до зими, наполягають також на прийнятті важливих законопроектів, котрі стосується ввезення та розмитнення автомобілів з-за кордону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Під Кабміном також неспокійно: сюди прийшли невдоволені незаконними забудовами. Вони впевнені, що скверу Миколайчука загрожує сумна доля через свавілля чиновників.

"Збережіть історичний ареал", "Вишгород, Ярославський комплекс, вимагаємо паспорт забудовника", "Геть окупантів зі скверу", - йдеться у гаслах.

Розбавила ситуацію хіба що костюмована "курка"- також один з мітингувальників, у такий спосіб натякає на діяльність олігарха Косюка, власника "Нашої ряби". Коли закінчаться мітинги, невідомо, але поки весь центр столиці паралізовано.

Дивіться: Власники "євроблях" погрожують продовжувати мітинги у центрі Києва

Нагадаємо, близько 150 студентів Київського політехнічного інститутумітингують біля першого корпусу закладу. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві закриють 13 станцій метро. Також "Знай.ua" писав, у Києві правоохоронців терміново перевели на посилений режим патрулювання у зв'язку з масовим мітингом власників автомобілів на іноземних номерах.