Кілька днів поспіль у Києві тривали масові акції протесту. Під Кабмін та КМДА приходили сотні активістів, більшу частину з них складали власники машин на іноземних номерах – зокрема, представники організації "АвтоЄвроСила".

Втім, судячи з коментарів мітингувальників, влада так і не прислухалася до їх вимог стосовно розмитнення таких авто та ухвалення необхідних законів.

Зокрема, очільник організації Олег Ярошевич впевнений: ніхто до них навіть не намагався дослухатися, а чинний документ взагалі не влаштовує водіїв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ярошевич пообіцяв: Верховній Раді дають всього один часу, аби проголосувати, якщо ні – "євробляхи" з центру Києва не поїдуть. Крім того, на даний час їм не надали жодної інформації з цього приводу:

"Навіть, сховали з сайту Верховної Ради. Вони об*сралися, вони не думали, що ми будемо так сильно качати", - сказав він.

При цьому Ярошевич попередив, що в тому випадку, якщо депутати приймуть те, що їх не влаштує, то владі в цілому буде непереливки.

"Тоді буде найцікавіше. Тоді буде великий Майдан, намети і все інше. В першу чергу згорить мій Range Rover буквально перед Верховною Радою", - резюмував Олег Ярошевич.

Як відомо, в середу, 7 листопада, активісти організації "Авто-Євро-Сила" влаштували масштабний мітинг під стінами Верховної Ради України.

"Євробляхери" вимагають від народних депутатів прийняти їх правки до законів 8487, 8488, щоб спростити розмитнення автомобілів.

Дивіться: У центрі Києва мітингують власники "євроблях"

Нагадаємо, у столиці учасники масового акції протесту від "АвтоЄвроСила" перекрили вулицю Грушевського. Як повідомляв "Знай.ua", поліція перейшла на посилений режим роботи через мітинги в урядовому кварталі. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено список нових правил розмитнення машин на іноземних номерах.