В українській столиці розгорівся жорсткий скандал через м'ясо. І це не просто шматок м'яса, який вкрала кішка з магазину. Це цілий м'ясний прилавок, як на ринку, встановлений не десь біля метро, а просто в київському міському онкологічному центрі. Оброблення м'ясних продуктів організували біля стаціонарного відділення.

Фотографію, яка свідчить про правдивість даної інформації, у соцмережі Facebook опублікувала директор Havas Kyiv Ксенія Морозова.

У дівчини після такого страшного інциденту вистачило сил додати коментар до фото: "Процес проходив без холодильника, а продукти не були навіть упакованими".

Если этот пост обретет меньший резонанс, чем история с украденными колонками Vogue - то я таки откажусь проживать дальше...

Geplaatst door Kseniya Morozova op Dinsdag 6 november 2018

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо цей пост знайде менший резонанс, ніж історія з вкраденими колонками Vogue – то я таки відмовлюся проживати далі в цій державі. Ви ніколи не здогадаєтеся, де було зроблено цю фотографію, ну просто тому що це неможливо натягнути ні на яку голову взагалі. Фотографію було зроблено сьогодні людиною, яку я добре знаю, в їдальні сумно відомого Київського Міського Онкологічного Центру на вулиці Верховинній, 69", – повідомила дівчина.

Морозова заявила, що їдальня знаходиться на другому поверсі біля стаціонарного відділення. Вона обурилася подібному явищу, задавшись питанням, чи законно це.

У відповідь користувачі мережі відповіли, що подібна ситуація спостерігалася колись в Інституті педіатрії, акушерства та гінекології.

"Я таку ж картину спостерігала в коридорах інституту педіатрії, акушерства і гінекології, де лежала з дитиною після операції", "Я, якщо чесно, на жаль не здивована взагалі. Враховуючи загальний підхід до хворих у цьому закладі (є, звичайно і нормальні люди там) то це більш ніж очікувано там", "Жахіття наяву", – прокоментували в мережі.

Варто нагадати, що екс-перша ракетка світу іспанський тенісист Рафаель Надаль після операції на гомілкостопі покинув лікарню на милицях. За словами лікарів, операція пройшла успішно. Лікар, який проводив операцію заявив, що у Надаля є хронічні травми, спричинені професійною кар'єрою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські вчені розробили протез руки з бездротовим нейростимулятором, який дозволить знову "відчувати" людям з ампутованими кінцівками. Це перший нейроноактивний протез руки (NEPH), який можна використовувати в повсякденному житті.

Нагадаємо, загадкова смерть жінки в маршрутці залишила українцям масу питань.

Як повідомляв Знай.uа зупинка громадського транспорту у Львові перетворилася на морг.

Знай.uа писав, початок народної помсти: загорівся будинок ймовірного організатора вбивства Гандзюк.