У самому серці столиці з'явилася реклама "Партії регіонів". Агітаційні сітілайти помітили на вулиці Малій Житомирській.

На рекламному щиті розміщено плакат з текстом "Повернемо своїх з БПП", - пише "Вести"

Цікаво, що не всі кияни помітили ці плакати. Багато хто з перехожих лише після запитання журналістів почали оглядатися по сторонах і таки помітили дивну рекламу.

Тим часом, в соцмережах з'явилися обговорення "відродження" "Партії регіонів" і провокаційного гасла. Користувачі з гумором поставилися до цієї події.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На сьогодні найсмішніший тролінг на зовнішніх носіях. Борд реальний. Знаходиться в Києві, на Малій Житомирській (як спускатися від Михайлівської площі до Майдану)", - написав у своєму фейсбуці Денис Гороховський.

скрин/Facebook

Додамо, нещодавно стало відомом, що сайт "ПР" відновив свою роботу. Після зворотного відліку, який з'явився на сайті зовсім недавно, сторінка знову запрацювала, на ній можна знайти декілька розділів з різною інформацією.

реклама у Києві

Судячи з повідомлень на сайті, "Партія регіонів", схоже має намір повернутися на політичну арену. Партією нібито керує ініціативна група. А громадян запрошують до своїх лав.

Нагадаємо, журналісти програми "Схеми" розповіли, як збанку президента-втікача Віктра Януковича вже за нинішньої влади вивели мільярди гривень. Зокрема багатомільйонні рахунки знімали готівкою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оболонський районний суд української столиці для так званої промови "останнього слова" викликав підозрюваного у держзраді президента-втікача Віктора Януковича.

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали той самий лист колишнього президента- втікача Віктора Януковича, в якому він просить главу РФ Володимира Путіна ввести війська на територію нашої країни.

Дивіться: Як з банку сина Януковича виводили мільярди попри арешт рахунків

LIVE | «СХЕМИ» №193

Сьогодні "Схеми" розкажуть, як з банку Януковича через банк Порошенка вивели майже 2 млрд грн

Geplaatst door Українська правда op Donderdag 8 november 2018