У Києві розігралася ціла епопея з порожньою новою труною та іменним вінком, які вранці місцеві жителі побачили на смітнику.

Як з'ясувалося, спочатку труну призначався Володі Білому. Друзі вирішили пожартувати на його День народження і залишили її під під'їздом одного з будинків, розташованих поблизу, передає ТСН.

Після свята, по всій видимості, ритуальні атрибути просто викинули на смітник. Але таке видовище почало бентежити місцевих жителів.

"Хтось передумав помирати", — жартують вони.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак, на цьому історія не закінчилася, так як труну спробував забрати якийсь чоловік на автомобілі, який стверджував, що в "храмі вже чекають". На питання журналістів, про що йде мова, він відмовився відповідати, а незабаром і зовсім кинув труну і поїхав.

Зрештою, допомогло тільки звернення в мерію. Потім на смітник приїхали все ж комунальники і прибрали труну з вінком.

Раніше повідомлялося, що в середу, 7 листопада, українці прощаються з загиблою в результаті цинічного замаху громадською активісткою з Херсона Катерини Гандзюк.

У повідомленні сказано, що труна з тілом активістки вже прибула до місця прощання, в мережі також з'явилися перші фото траурної церемонії.

Прощання з Гандзюк відбудеться в обласному Палаці молоді і студентів (ДКТ).

Спочатку прощання з дівчиною повинно було відбутися 7 листопада орієнтовно на 12:00 в обласному Палаці культури.

Пізніше на сайті міськради опублікували новий час і місце: обласний Палац молоді і студентів (колишній ДКТ), початок о 14:00.

Проте безпосередньо в день похорону час прощання ще раз уточнили – з 13:00 до 15:00. Місце залишилося колишнім.

Тисячі українців прийшли, щоб попрощатися з Катериною. Люди несуть квіти і свічки, мало хто стримує сльози.

Нагадаємо, бджолярі принесли під Кабмін труну.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, українці прощаються з Катериною Гандзюк.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, у мережі показали відкриту труну Захарченко.