В ніч на суботу, 10 листопада, в Києві автомобіль Renault Megane протаранив критий підземний перехід і влетів у стовп. Про це повідомляє Інформатор.

Аварія сталася у Дніпровському районі Києва на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Хоткевича. Правоохоронні органи вважають, що водій здійснив невдалий поворот і влетів у підземний перехід.

Водій на авто наскрізь пролетів пластикове перекриття і врізався в стовп. В результаті аварії передня частина авто була сильно пошкоджена, а від капота залишилося лише місиво з заліза.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Водія госпіталізували з переломом ребер.

На місці аварії працювали два екіпажі патрульної поліції, а також "швидка". При цьому перехід закрили через те, що виникла загроза обвалу уламків.

Точні причини і обставини ДТП з'ясовуються.

Раніше повідомлялося, що В Києві в районі метро "Нивки" сталося страшне ДТП. Маршрутка №540 влетіла у позашляховик на перетині вулиць Саратовської і Краснодарської.

Цю інформацію повідомляє портал dtp.kiev.ua.

Водій джипа спробував "проскочити" на перехресті, але зазнав фіаско - в нього в'їхала маршрутка. В результаті ДТП постраждала жінка. Вона була терміново госпіталізована.

Нагадаємо, потерпілі по справі Зайцевої почали відмовлятися від власних слів. Такого повороту подій ніхто не очікував.

Як повідомляв Знай. ua, київська маршрутка завалила позашляховик на узбіччя, є постраждалі. В результаті аварії жінку терміново госпіталізували в лікарню.

Знай. ua писав, що компанія на Range Rover влаштувала мерзенне подання, копи знайшли багато цікавого. Молоді люди демонстративно розпивали шампанське на капоті.

На пересечении улицы Хацкевича и проспекта Гагарина водитель протаранил пешеходный переход

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 9 november 2018