У Києві на кількох мостах проходять ремонтні роботи, тому водіям варто звернути увагу на можливі пробки.

Цю інформацію повідомив голова Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян, передає прес-служба КМДА.

"Багато мостів і доріг ремонтують. Об'єкти не повністю перекриті, рух по них збережено, але повільний. Тому прошу автовласників враховувати це, плануючи свій день і маршрути" Дмитро Давтян

Давтян розповів, що на Південному мосту ремонтують деформаційні шви (роботи планують закінчити до кінця грудня цього року), на мосту Метро триває капітальний ремонт (завершення робіт заплановано в 2019 році), на Північному мосту триває ремонт тротуарів, який мали закінчити до кінця поточного місяця.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також голова КМДА зазначив, що на столичному мосту Патона проходять протиаварійні роботи, які повинні закінчитися в 2019 році.

Як відомо, всього в Києві налічується 63 мостові споруди.

Нагадаємо, мобільний додаток для скарг киян "КМДА 1 551" нещодавно зник з офіційного магазину Google Play.

Як зазначив медіа-юрист Клим Братковський, ця програма дозволяла скаржитися на проблеми в ЖКГ, у сфері транспорту або благоустрою Києва. Виявилося, що видалили його через нестачу грошей в КМДА на технічну підтримку. У КП "ГІОЦ" на запит Братковського відповіли, що додаток може повернути, якщо КМДА виділить на нього кошти в 2019 році.

Як відомо, три роки тому міська влада працює над удосконаленням роботи "гарячих ліній", щоб кияни мали канали оперативний і доступною зв’язку з владою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Києві викрили та затримали злочинну групу, в яку входили четверо співробітників легального підприємства "Київтранспарксервіс".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що експерти в один голос б'ють на сполох, адже багато явних ознак свідчить про те, що на Київ насувається масштабні паводки.