Кияни із нетерпінням очікують стабілізації ситуації в районі Шулявського шляхопроводу, адже ось уже декілька місяців доводиться потерпати від незручностей, пов'язаних із перекриттям мосту.

Роботи з демонтажу основних конструкцій Шулявського шляхопроводу між вулицями Довженка і Вадима Гетьмана в місці їх перетині з проспектом Перемоги в Києві планується почати в січні 2019 року.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Плануємо розпочати роботи із демонтажу основних конструкцій Шулявського шляхопроводу з січня 2019 року", - розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що станом на листопад 2018 року вже покладений нижній шар покриття з асфальтобетону проїзної частини з'їзду з вул. Гетьмана на проспект Перемоги. Наразі триває перекладання інженерних мереж на заїзді з проспекту Перемоги на вул. Довженко.

У КМДА планують, що роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу будуть завершені у 2019 році.

Нагадаємо, початок демонтажу Шулявського мосту почнуть тільки у січні 2019 року.

Про це повідомив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов. Він заявив, що реконструкцію шляхопроводу завершать наприкінці 2019 року. Поки що триває реконструкція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана.

Як повідомляв раніше Знай.uа, рух автівок під час ремонту Шулявського шляхопроводу будуть перекривати тільки частково. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

Віталій Кличко
Віталій Кличко

За словами мера, активні ремонтні роботи на шляхопроводі розпочнуться у листопаді. І триватимуть приблизно півтора роки.

"Ми починаємо реконструкцію Шулявського шляхопроводу. Рух автівок перекриватимемо тільки частково. І обов’язково будемо інформувати киян, як краще об’їхати цей об’єкт під час його реконструкції. Обсяг робіт дуже великий. Але ми повинні за півтора роки впоратися", - сказав мер.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві планують побудувати Подільський мостовий перехід.