У понеділок вранці, 12 листопада, у столичному районі Дарниця стався неприємний інцидент, пов'язаний із вандалізмом.

Про це пишуть Київські ЗМІ з посиланням на повідомлення КП із утримання зелених насаджень Дарницького району.

За словами комунальників, вранці 12 листопада в парку "Партизанської слави" у Дарницькому районі столиці невідомі викорчували близько десятка дерев. Дерева недавно були висаджені зовсім нещодавно з метою зміцнення берегової смуги одного з озер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У парку" Партизанської слави "з метою зміцнення берегової смуги нашими співробітниками було висаджено 8 верб і 6 тополь (крупномерних). Сьогодні вранці виявили ось таку неприємну картину. Хто знущається і насміхається над природою ??? Люди, схаменіться !!! ", - йдеться в повідомленні зеленбудівців.

Нагадаємо, у понеділок, 5 листопада, стало відомо, що скандально відомий проросійський пропагандист і британський журналіст Грем Філліпс намагався спровокувати на бійку, називаючи "фашистом" посла України в Австрії Олександра Щерба.

Грем Філліпс
Грем Філліпс

Про це український дипломат повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зі слів Щерби, конфлікт стався біля будівлі посольства України у Відні, коли Філліпс записував репортаж. Тоді посол підійшов до нього, проте британець його спочатку не помітив.

"Нещасне таке, з незастебнутими, пардон, штанами. Аж підскочило зі страху - не чекало геть. Ну а потім почалося: "Саша ти фашист. Саша ти г-дон". Пару разів мене штовхало в груди. Професійно штовхало, хотіло на бійку спровокувати", - описав ситуацію Щерба.

Як повідомляв раніше Знай.uа, невідомі поцупили маленьку бронзову скульптуру "Київський слоник". Мініатюрну фігурку слона встановили у вересні під аркою Дружби народів.

Повідомлення про те, що фігурка слона зникла, було опубліковано на Telegram-каналі ХК.

"Недовго музика грала, недовго фраєр танцював. Напевно прикрашає тепер чиюсь халупу. Ну коли вже це жлобство припинитися?", - зазначили під публікацією у Telegram-каналі.

Також Знай.uа писав про те, що багатьом пам'яткам історії не пощастило зустрітися з вандалами.