В цьому році жителі столиці стали частіше звертатися в ст "Контактний центр 1551".

У КМДА сказали, що зафіксовано більше вже зафіксували понад 652 тисяч звернень, передає Segodnya
Для порівняння, в минулому році дзвонили на 30 тисяч менше – 2017 рік закінчився з цифрою в 620 000 дзвінків. Це свідчить про те, що довіра городян зросла, а також те, що столиця поповнилася проблемами.

Хто частіше дзвонить

Найбільше зверталися в колл-центр телефонували мешканці району Святошино. Слідом за ними – мешканці Солом'янського та Шевченківського районів. Практично не скаржаться мешканці Печерського, Голосіївського та Подільського району.

У чому проблема

Переважна частина звернень – це ЖКГ (61,9%), проблеми з транспортом (4%), а також медицини (1%).
Беручи до уваги гостру проблему з опаленням і подачею води, відразу ясно, чому ЖКГ лідирує. Мерія підтверджує: початок опалювального сезону збігається зі зростанням дзвінків з цієї категорії.

Важко додзвонитися

Також скарги киян припадають не лише в сам колл-центр, але і на якість обслуговування, адже додзвонитися туди – ще одна з проблем. У КМДА кажуть, що в роботі задіяні всього 122 людини, 63 з яких "на телефоні".
Тому для городян існує відмінний, альтернативний спосіб – використовувати онлайн-сервіс, надсилаючи скарги через особистий кабінет на сайті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Перекроювання столиці: у КМДА попередили водіїв про страшні пробки по всьому Києву

У Києві на кількох мостах проходять ремонтні роботи, тому водіям варто звернути увагу на можливі пробки.

Цю інформацію повідомив голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян, передає прес-служба КМДА.

"Багато мостів і доріг ремонтують. Об'єкти не повністю перекриті, рух по них збережено, але повільний. Тому прошу автовласників враховувати це, плануючи свій день і маршрути"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" МАФы, забудови, комуналка, пробки: тепер Кличко не братиме ваших скарг

Також Знай.uа" писав про те, що Міністри запропонували українцям розлучитися і почати пити, щоб отримати субсидію