Центр Києва охопила справжня паніка: на вулиці Шота Руставелі асфальт не витримав і провалився, майже поховавши під собою автомобілі.

Про це повідомляє телеграм канал Kyiv LIVE.

"З-під землі б'ють фонтани окропу, люди в паніці, повно диму і пари, нічого не видно", - пише один із користувачів.

Як повідомляють "Вести", інцидент стався через те, що біля станції метро "Олімпійська" прорвало трубу, в результаті чого частину вулиці Велика Васильківська та Шота Руставелі залило гарячою водою і накрило хмарою пари. Рух через аварію практично паралізовано.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, в ніч на суботу, 10 листопада, в Києві автомобіль Renault Megane протаранив критий підземний перехід і врізався в стовп. Про це повідомляє Інформатор.

Аварія сталася у Дніпровському районі Києва на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Хоткевича. Правоохоронні органи вважають, що водій здійснив невдалий поворот і влетів у підземний перехід.

Водій на авто наскрізь пролетів пластикове перекриття і врізався у стовп. В результаті аварії передня частина авто була сильно пошкоджена, а від капота залишилося лише місиво із заліза.

Водія госпіталізували з переломом ребер.

На місці аварії працювали два екіпажі патрульної поліції, а також "швидка". При цьому перехід закрили через те, що виникла загроза обвалу уламків.

Точні причини і обставини ДТП з'ясовуються.

Нагадаємо, потерпілі по справі Зайцевої почали відмовлятися від власних слів.

Як повідомляв Знай.ua, київська маршрутка завалила позашляховик на узбіччя, є постраждалі. В результаті аварії жінку терміново госпіталізували в лікарню.

Також Знай.ua писав, що компанія на Range Rover влаштувала мерзенне виставу, копи знайшли багато цікавого. Молоді люди демонстративно розпивали шампанське на капоті.