У вівторок, 13 листопада, у центрі Києва дівчина розгромила дорогий спортивний автомобіль

Про це передає "Інформатор".

На білому Porsche Boxster дівчина написала слово "сволочь". Після цього вона взяла сокиру і декілька разів вдарила по капоту і лобовому склу машини.

В центре Киева девушка разукрасила Porsche, а потом изрубила его топором

В центре Киева девушка разукрасила кабриолет Porsche boxster, а потом топором пыталась разрубить его. Видео: Тоня Матвиенко

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 13 november 2018

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як розповідають свідки, до припарковонного кабріолету під'їхав автомобіль Chevrolet. З машини вийшла дівчина у рожевому пальто з балончиком фарби в руках і познущалася над машиною. Через 15 хвилин після інциденту до Porsche підійшов чоловік, який сів за кермо і поїхав. Кияни вважають, що таким чином дівчина могла помститися коханому за зраду і жартують, що вона просто не любить людей, які неправильно паркуються.

Очевидці також заявили, що, можливо, дійство було постановкою, тому що в салоні кабріолета було декілька камер.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі перехожі зафіксували на відео, як розлючений чоловік намагався розбити дорогий Porsche Cayenne палицею, а потім переключився на інші автомобілі. Про це повідомив телеканал "Відкритий".

Певно чоловік був незадоволений тим, що машини було припарковано на тротуарі і вони заважали пішоходам, тому почав бити палицею Porsche Cayenne. Коли машина не піддалася, чоловік пішов громити інші, які стояли на тротуарі поруч.

Відзначимо, що власники побитих автомобілів на місці так і не з'явилися, однак перехожі викликали поліцію. Правоохоронці забрали забіяку до відділення.

Нагадаємо, українські власники авто з іноземною реєстрацією заявили про нову акцію протесту. Так, 20 листопада серія акцій "евробляхерів" пройдуть у декількох містах України.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Харкові скандальні вимагателі відзначилися шокуючими орфографічними помилками в записці, яку склали.

Також Знай.ua писав, у п'ятницю, 9 листопада, у центрі Києва прогриміло кілька вибухів.