У ніч з 13 на 14 листопада сплячий Київ розбудила моторошна НП.

Про це повідомляє Рoliteka із посиланням на спільноту dtp.kiev.ua у Facebook.

Як виявилося, сталася масштабна пожежа, вогонь спалахнув по вулиці Коноплянській.

За даними правоохоронців та рятувальників, спочатку загорівся меблевий склад, після чого полум’я перекинулося на склади з автомобільними маслами.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

“Люди думали, що світанок … 3-50: працює вже 3-4 частини ГСЧС. І постійно прибуває техніка, вже більше 12 одиниць … 4-20: боротьба з вогнем триває … 4-30: полум’я із зовнішнього боку складу ліквідовано. Поступово переходять до повної ліквідації. Автомобільне масло сильно розгорілося, але у бійців ГСЧС спокійні особи, у них все під контролем “, – йдеться в пості рятувальників.

Нагадаємо, вранці 10 листопада в суботу в пітерському гіпермаркеті "Лента" сталася пожежа. Площа пожежі досягла 4,8 тисячі квадратних метрів. Варто зазначити також той факт, що пізніше на площі 3,2 тисячі квадратних метрів стався обвал покрівлі.

З повідомлень однієї з російських радіостанцій стало відомо, що осередок займання у петербурзькому гіпермаркеті міг перебувати в місцевій пекарні.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у американському штаті Каліфорнія продовжує бушувати невблаганна стихія вогню. Міста вигорають повністю. Кількість жертв зросла до 31 людини, пише Reuters.

З часів отримання останніх статистичних даних, загинуло ще 6 осіб. В основному ці люди згоріли в своїх будинках, одного нещасного пожежа нагнала в машині. Всі тіла виявлені на півночі Каліфорнії. На сьогоднішній день 200 осіб вважаються зниклими без вісті: влада сподіваються знайти їх живими.

Лісова пожежа спалахнула на півночі Каліфорнії в четвер, 8 листопада. Там загинули 29 людей, ще двоє загинули на півдні штату, біля курортного міста Малібу, де горять ліси.

Повідомляється про мародерство в південній зоні пожежі, поліція затримала кілька людей.

Також Знай.uа писав про те, що шикарні особняки і затишні сімейні гніздечка відомих представників шоу-бізнесу серйозно постраждали від масштабних лісових пожеж, які зараз тероризують Каліфорнію.