У середу, 14 листопада, у Києві на Оболоні знайшли автомобіль, в якому знаходився труп з характерними від вибуху травмами. Про інцидент повідомляється на сайті Національної поліції Києва.

Так, відомо, що тіло потерпілого в салоні машини виявив звичайний перехожий, який після побаченого викликав на вулицю Богатирську поліцію.

фото з місця події

Варто уточнити, що в салоні іномарки вибухотехніки виявили важіль від гранати і металеві уламки, які відправлять на експертизу для встановлення вибухового пристрою. На думку фахівців, в салоні могла вибухнути граната Ф-1.

Згідно з інформацією правоохоронців, загиблим виявився житель Сумської області 1979 року народження. Він проживав у Києві, займався сантехнічними роботами і, по словами рідних, був дуже замкнутою і самотньою людиною.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото з місця події

За фактом злочину слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією - самогубство.

Раніше повідомлялося, що у Рівненській області сталася жахлива ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинуло. За даними правоохоронців, аварія сталася близько 14:30 на трасі "Київ-Чоп" поблизу села Пустоївання Радивилівського району.

Нагадаємо, що у Польщі сталася страшна ДТП за участю автомобіля Hyundai Tucson, який збив на пішохідному переході в селі Сарнув Сілезького воєводства трьох громадянок України. Дві загинули відразу, третя госпіталізована.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові на сумнозвісній вулиці Сумській, де у 2017 році сталася кривава автотрагедія з 6 загиблими, знову відбулася ДТП. Відомо, що 13 листопада пізно ввечері на вулиці зіткнулося два авто.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на Оболоні сталася трагедія, від якої мурашки біжать по шкірі. Машиніст тепловоза переїхав власного сина, який також був працівником залізниці.