На вулиці Курдряшова в Києві через сніг і ожеледицю сталося масштабне ДТП. Як повідомляє "Київ оперативний", в аварії зіткнулися відразу п'ять автомобілів.

Поки водії машин з'ясовували стосунки, з гори скотився і влетів у легковушки, що стоялки внизу, шостий автомобіль. Ймовірно, його водій втратив керування на слизькій дорозі. Як видно на відео, машина котилася вниз по вулиці і не могла зупинитися. У коментарях користувачі Facebook також припускають, що водій міг їхати на літній гумі.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Момент #ДТП на Кудряшова: в аварию из 5 авто влетает 6-ая...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 november 2018


Раніше ми повідомляли, що затяжне тепло покинуло українців. На зміну прийшла справжня зима і морози. Багато синоптиків прогнозують сніг, в деяких областях пройдуть дощі.

Також ми повідомляли, що 11 листопада, у Чехії сталася аварія. Фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет. Загинули жителі України. Про це повідомляє видання Новини Закарпаття.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі міста Тришинець. В аварії загинуло четверо українців, а ще одна жінка госпіталізована.

"Четверо закарпатців загинули у ДТП в Чехії …мешканці Виноградівського та Хустського районів, ще одна жінка в лікарні", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 10 листопада, у Рівненській області сталося страшна ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинули. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Загиблі люди їхали в мікроавтобусі, який зіткнувся з фурою. Постраждала жінка перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, на цьому тижні країну потрясе сильний похолодання. Після затяжної теплої осені на голови українців в буквальному сенсі звалиться сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках.

"Знай.uа" писав, у деяких містах України, склалася ситуація з відсутністю тепла в будинках. І вона близька до катастрофічної.