У зв'язку з несприятливими погодними умовами та заторами в Києві значно подорожчали послуги таксі, повідомляє Сегодня.

Так, обдзвонивши різні служби, з'ясували, що проїзд з вулиці Борщагівської (район Індустріального мосту) до станції метро "Позняки" обійдеться від 151 до 320 гривень, хоча традиційна вартість цього маршруту коливається в районі 150 гривень. При цьому подорожчання оператори пов'язують з погодними умовами.

Дорожче обійдеться проїзд і зі спального району в центр. Так, проїзд з вулиці Якуба Коласа (Микільська Борщагівка) на площу Льва Толстого коштуватиме від 98 до 250 гривень. Оператори називали вартість 105, 119 і 123 гривні, хоча в звичайний день вартість проїзду по цьому маршруту обходиться приблизно в 90 гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Цікаво, що навіть підвищені тарифи не гарантують вам прибуття таксі, тому вам на телефон може прийти банальна СМС-відмовка: "Машини у вашому районі не виявлено. Пропонуємо замовити таксі "тарифом "Плюс".

Раніше ми писали, що затяжне тепло покинуло українців. На зміну прийшла справжня зима і морози. Багато синоптики прогнозують сніг, в деяких областях пройдуть дощі.

Українців попереджають, що на дорогах через ожеледицю, потрібно бути особливо уважними.

Укргідрометцентр повідомляв, що вдень 14 листопада та вночі 15 листопада в Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській і Кіровоградській областях очікується сніг з дощем, тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах очікується ожеледиця.

"Очікуються незначні ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - зазначили в Держнс.

Нагадаємо, на цьому тижні країну потрясе сильне похолодання. Після затяжної теплої осені на голови українців в буквальному сенсі звалиться сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках.

"Знай.uа" писав, у деяких містах України, склалася ситуація з відсутністю тепла в будинках. І вона близька до катастрофічної.