Синоптик і експерт в області погоди Наталка Діденко прогнозує, що українську столицю в ніч на 15 листопада продовжать атакувати опади у вигляді снігу або переохолодженого дощу.

У Києві опади пропадуть у четвер вдень, стверджує експерт у своєму Facebook.

За її інформацією, 15 листопада денна температура в столиці складе максимум +2 градуси.

"Найближчої вночі опади у столиці ще утримаються — або сніг, або крижаний дощ, завтра вдень — вщухне, буде хмарно і противно: мокро, слизько, мокро, похмуро...", — попереджає синоптик.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Купа грошей – під воду: елітні будинки Києва попливли, як у Венеції

У Києві затопило відомий житловий комплекс "Комфорт таун". На фото і відео видно, що до будівлі фундаменту у воді, вона розтеклася по всіх дворах в окрузі. З припаркованим поруч автомобілях легко оцінити рівень раптового потопу, причини якого досі невідомі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Чекайте маршрутку: київські таксисти жорстко наживаються на негоді, шокуючі ціни

У зв'язку з несприятливими погодними умовами та заторами в Києві значно подорожчали послуги таксі, повідомляє Сегодня.

Так, обдзвонивши різні служби, з'ясували, що проїзд з вулиці Борщагівській (район Індустріального мосту) до станції метро "Позняки" обійдеться від 151 до 320 гривень, хоча традиційна вартість цього маршруту коливається в районі 150 гривень. При цьому подорожчання оператори пов'язують з погодними умовами.

Також Знай.uа" писав про те, що Шторм в Одесі закутав пляжі "збитими вершками": вражаючі фото

В Одесі вирує море, а небо затягнуте сіро-чорними хмарами. Але це все не так страшно, як висока густа піна, що залишається на березі після "навали" чорноморських вод.

Одеські пляжі буквально встелені цією аномалією. Висота морських "збитих вершків", як назвали дивне явище місцеві жителі, місцями досягає півметра.

Крім того, морська вода містить розчинені солі, білки, жири, мертві водорості і безліч інших органічних речовин. Сама морська піна не є шкідливою для людини і часто свідчить про нормальної продуктивності екосистеми.