Мережу шокувало відео, на якому масштабна ДТП на трасі закінчилася потужним вибухом. Як видно на кадрах, одну з машин буквально рознесло на частини.

Обережно, у відео присутня нецензурна лексика!

Спочатку на кадрах можна побачити величезну пробку на кілька сотень метрів, яка утворилася через негоду. Серед машин можна помітити кілька розбитих, а один з автомобілів просто палає. Коли оператор произжает повз машину відбувається потужний вибух.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі виявили понівечене тіло чоловіка, якому невідомі зрізали шкіру з обличчя.

Про це повідомили у прес-службі управління поліції міста.

Відомо, що труп чоловіка виявив місцевий житель у занедбаному будинку по вулиці Старомостовій.

Крім того відомо, що відразу ж по приїзду оперативної групи було зафіксовано тіло чоловіка, який був наполовину оголеним.

"У поліцію надійшло повідомлення про виявлення трупу невідомого чоловіка, чоловічої статі, з голим торсом і тілесними ушкодженнями. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". У даний момент поліцейські встановлюють особу загиблого", – розповіла інспектор відділу моніторингу Дніпровського відділення поліції Юлія Токарчук.

Також відомо, що тіло відразу ж було направлено на судово-медичну експертизу для з'ясування причини смерті. Відзначається, що на вигляд загиблому було близько 35-40 років.

поліція
поліція

Нагадаємо, у Харкові ввечері 10 листопада місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем.

Раніше Знай.ua повідомляв, у середу, 14 листопада, у Києві на Оболоні знайшли автомобіль, в якому знаходився труп з характерними від вибуху травмами. Про інцидент повідомляється на сайті Національної поліції Києва.

Також Знай.ua писав, на вулиці Курдряшова у Києві через сніг і ожеледицю сталося масштабне ДТП.