В українській столиці сталася моторошна трагедія. Так, машиніст поїзда переїхав свого сина, який теж був залізничним працівником. Жахливий інцидент стався на Оболоні.

Стало відомо, що машиніст тепловоза при невстановлених обставинах переїхав свого 26-річного сина. Про це пише портал "Політека".

Відомо, що батько і син працювали в парі. Перший – машиністом, другий — складачем поїздів. Нещасний випадок стався під час здійснення маневрових робіт по перестановці вагонів.

"Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда", - заявив очевидець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про реальні причини події стане відомо після того, як завершиться розслідування поліції і комісії з нещасних випадків.

Варто нагадати, що 26-річний рукоборець з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району на Рівненщині. Спортсмена доставили в лікарню. Інформацію підтвердив представник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук. Олег перебував за кермом автомобіля "Citroen" та на трасі Київ-Чоп зіткнувся з вантажівкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен відео на сторінці "Дизель Студіо" у Facebook. Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок". У відеозверненні, Євген зізнався, що ще не встиг змінити літню гуму на зимову і по дорозі на роботу його машину трохи занесло, хоча їхав дуже повільно.

Нагадаємо, ніхто не був готовий: перший сніг перетворив Київ на транспортне пекло.

Як повідомляв Знай.uа киянин підірвався на власній машині: перші подробиці та відео з місця трагедії.

Знай.uа писав, на трасі під Києвом потужний вибух розірвав авто: моторошне відео.