У Києві від самого ранку, 15 листопада практично у всіх районах міста ускладнено рух транспорту.

Після такого колапсу, який паралізував столицю напередодні, затори станом на 9 ранку оцінювалися у 6 балів. Згідно з даними Google-карт, відносно вільно можна в'їхати у Київ із боку Крюківщини і Гатного. Дороги від Вишневого і Софіївської Борщагівки ускладнені "тягнучками".

Трохи простіше дістатися до міжнародного аеропорту "Київ", а ось дорогою до Центрального залізничного вокзалу доведеться недовго постояти у заторах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У центральній частині міста з невеликими "червоними" зонами рухається проспект Перемоги ‒ затор починається від метро "Політехнічний інститут" і переходить на бульвар Шевченка.

Найбільш ускладненими з усіх доріг є шляхи через Дніпро. На Південному мосту постояти доведеться від метро "Позняки" і до самого з'їзду на правобережжя.

Найменш завантаженим зранку 15 листопада виявився Північний міст. На лівому березі рух ускладнено в районі Позняків та Березняків.

Причиною багатокілометрових заторів, які утворилися у Києві 14 листопада, стали водії, які не змінили літню гуму на зимову.

Дивіться: Перший сніг. Київ зупинився у заторах

Нагадаємо, водіям розповіли, де швидше і дешевше змінити літню гуму на зимову. Як повідомляв "Знай.ua", батько-машиніст переїхав сина. Також "Знай.ua" писав, синоптики поділилися прогнозом погоди на найближчий час.