У Києві вночі з четверга на п'ятницю, 16 листопада, палала автівка.

Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" у Facebook.

Інцидент стався поблизу Голосіївського проспекту, там палала автівка. У момент загорання повз проїздили чоловіки, які одразу ж взялися рятувати машину від вогняного пекла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Спочатку зателефонували 101, потім спробували самостійно ліквідувати пожежу. Коли не вийшло - причепили автівку, яка знаходилась у безпосередній близькості до палаючого авто, і відтягли її на безпечну відстань.
Свій вчинок коментують просто:

"Я просто як людина вчинив, мені не байдуже чуже горе, якщо можу, завжди допомагаю", - розповів рятівник авто.

Учасник інциденту порилюднив також відповідне відео.

На Голосіївському проспекті палала автівка. Поруч проїздили чуваки із чудовою громадянською позицією. Спочатку зателефонували 101, потім спробували самостійно ліквідувати пожежу. Коли не вийшло - причепили автівку, яка знаходилась у безпосередній близькості до палаючого авто, і відтягли її на безпечну відстань. Реальна подяка таким хлопцям. Свій вчинок коментують просто «Я просто как человек поступил, мне не безразлично чужое горе, если смогу всегда помогу, потому и вышло так». А щоб зробили ви?

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 15 november 2018

"Може просто бляха горіла, з цього ніхто і не поспішав гасити? Я так розумію флешмоб "дешевше спалити ніж розмитнити" вже почався", "А ти стояв і "клацав" обличчям, ще й відмовляти намагався ... Не можеш допомогти, стій тихенько і знімай!", "Я б напісяв на колесо палаючої машини-моя громадська позиція", - коментують відео користувачі.

Нагадаємо, у понеділок, у ніч з 14 на 15 жовтня, у Коцюбинському, що на Київщині, сталась небезпечна НП.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

15 жовтня невідомі підпалили 2 авто, які належать родині працівниці Коцюбинської селищної ради Дар'ї Александрової.

поліція
поліція

За інформацією поліції, постраждали також машини, які були припарковані поруч, мова йде загалом про п'ять авто. Машини Александрової та її чоловіка вигоріли повністю і не підлягають відновленню, застраховані вони не були.

Раніше Знай.uа писав про те, що в суботу, 27 жовтня, близько 7 ранку, в Києві відбулась масштабна пожежа на одній з станцій технічного обслуговування.

Про це повідомляє Головне управління ДСЧС України в місті Київ.

Рятівники, які прибули на місце пожежі, визначили, що вона виникла на території СТО в чотирьох одноповерхових металевих гаражних боксах на площі 500 кв. м. Пожежу вдалося ліквідувати протягом півгодини.

Також Знай.uа повідомляв, що у п'ятницю, 9 листопада, у австралійському Мельбурні неадекватний чоловік підпалив машину і напав на перехожих з ножем.