У Києві 21 листопада відбудеться ціла низка заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи. Планується провести міські військово-спортивні змагання з військової підготовки "Снайпер столиці-2018" в освітніх установах.

"Серед навчальних закладів Києва проведуть міські військово-спортивні змагання з вогневої підготовки "Снайпер столиці - 2018", - прокоментували в КМДА.

Різного роду заходи починаються з 18 листопада. В цей день в Київському палаці дітей та юнацтва проведуть квест "Україна - країна нескорених", а в Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці "Молода гвардія" проведуть зустріч-бесіду "Осінь, яка змінила країну".

Крім того, в період з 19 по 30 листопада в Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця" буде проходити фотовиставка "Майдан - міцність духу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"На час підготовки та проведення заходів можливе перекриття руху транспорту і внесення змін в графік роботи міського пасажирського транспорту", - додали в мерії.

12 підозрюваних у злочинах на Майдані продовжують працювати в правоохоронних органах, двоє займають високі посади в Національній поліції. Про це на брифінгу повідомив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк.

Дивіться: у Чернівцях відкрили фотовиставку, присвячену подіям Революції Гідності

Нагадаємо, Кравчук розповів, як видворити армію Путіна з Донбасу. Як повідомляв "Знай.ua", підполковник показав, чому Україна досі не виграла неоголошену війну. Також "Знай.ua" писав, головний тітушка України накинувся на дружину вбитого журналіста.