У середу, 16 листопада у Києві 16-літній зловмисник відзначився серією нахабних нападів на жінок, яким він бризкав газовим балончиком прямо у обличчя.

поліція
поліція

Стало відомо , що хулігану, який заради розваги розпилив в обличчя двох жінок сльозогінний газ, повідомлено про підозру.

Про це розповіли у прес-службі прокуратури м.Києва на сторінці у Facebook.

“Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру 16-річному юнаку, який з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, та з метою самоствердитись шляхом приниження інших осіб, заради розваги розпилив сльозогінний газ в обличчя двом жінкам”, — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У повідомленні нагадали"сюжет" цієї шокуючої історії. У середу, 14 листопада, на провулку Квітневому у Подільському районі столиці 16-річний парубок підходив до жінок на вулиці та розпилював їм в обличчя сльозогінний газ.

При цьому свої дії хуліган ще й знімав на мобільний телефон. Його молодші товариші, котрі перебували разом з ним, теж знімали на відео, щоб потім викласти ці записи у соціальні мережі.

Від дій хулігана постраждало дві жінки віком 59 та 62 роки.

Наразі неповнолітнього затримано в порядку ст.208 КПК України. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням предмету заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

поліція
поліція

У ході слідства буде також надано правову оцінку діям його товаришів.

Нагадаємо, у супермаркеті "Сільпо", що на вулиці Маяковського, 75/2, в Деснянському районі Києва два підлітки намагалися вкрасти коньяк, текіллу і шоколадку. Їх помітили охоронці, після чого між ними стався конфлікт.

Раніше Знай.uа писав про те, що мережею гуляє моторошна історія про неадекватних батьків, діти яких опинилися замкненими в квартирі, без їжі та комунікацій. Крім того, на дітей часто скаржаться продавці місцевих магазинів, у яких діти крадуть солодощі.

Також Знай.uа повідомляв, що у одній із запорізьких шкіл в результаті застосування газового балончика рятувальники евакуювали 353 людини.