У Києві на вулиці Будівельників провалився міст. Провал з'явився над Броварським проспектом біля метро "Дарниця".

Працівники комунальної служби стверджують, що розірвану плиту і яму на тротуарі виявили ще близько 8:00 ранку. Однак, ремонтувати міст чомусь почали тільки опівдні. Зазначається також, що провал зайняв майже всю ширину тротуару.

Голова київського осередку партії Громадський рух "Рідна країна" Олександр Федоренко нагадав, що в квітні влада вже проводила інспекцію всіх мостів.

"Восени міський голова Кличко повідомив про те, влада провела інспекцію всіх мостів і повідомив, що 70 об`єктів знаходяться в аварійному стані. Очільники ініціювали декілька ремонтів, на інші, мовляв, грошей немає. А от на жирафу в 15 метрів є, і на в`їздні знаки, які в народі називають "потворами", теж є, і на Лігу Чемпіонів знайшли.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якби відповідні органи перевіряли мости з певною регулярністю, а не один раз коли вже все обвалилось, ми б могли безпечно пресуватись містом. Але поєднання жадібності і некомпетентності влади сьогодні вже не просто створює дискомфорт киянам, а й загрожує життю".

Політик також зазначив, що хотів би побачити кого покарають за халатність: "Я хочу знати хто саме проявив безвідповідальність і вчасно не виявив небезпечну ділянку".

Раніше ми писали, що початок демонтажу Шулявського мосту почнуть тільки у січні 2019 року. Про це повідомив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов. Він заявив, що реконструкцію шляхопроводу завершать наприкінці 2019 року. Поки що триває реконструкція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу КМДА, наразі проводяться роботи з відновлення дорожнього покриття на з'їзді з вулиці Вадима Гетьмана, а також на поворот з проспекту Перемоги на вулицю Довженка.

Знесення скандального шляхопроводу вже почався. Разом з ним під ківш екскаватора потраплять і Мафи, які знаходилися біля входу на станцію метро "Шулявська".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" у Києві провалився під землю асфальт.
Також "Знай.ua" писав про те, як у Києві закривали Шулявський міст