В українській столиці сталася моторошна трагедія. Так, 16 листопада в ніч з п'ятниці на суботу приблизно о 22.50 на вулиці Чорнобильська, 24/26 в Святошинському районі під багатоповерховим будинком перехожі знайшли труп молодої жінки.

Про це пишуть столичні ЗМІ. Відомо, що дівчина 29 років гостювала у родичів, де вживала спиртні напої, а через деякий час вона вистрибнула з балкону дев'ятого поверху.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Бригада швидкої, яка прибула на місце події, констатувала смерть. Що стало причиною самогубства — невідомо, але за словами поліцейських, які опитали мешканців квартири, жінка перебувала в стані депресії. Відомо також, що у загиблої залишилася маленька дитина.

Варто нагадати, що в суботу, 10 листопада, стало відомо про смерть відомої української акторки Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Юлії Волчкової. Про смерть знаменитості на своїй сторінці в Facebook повідомив офіційний фотограф театру Євген Чекалкін. Він виклав фото Юлії, перемотане чорною стрічкою, і підписав: "Вічна пам'ять".

Волчкова пішла з життя, їй було всього 44 роки. Друзі повідомляють, що вона хворіла і померла в лікарні. На даний момент про точну причину смерті невідомо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві викинувся з вікна своєї квартири популярний джазовий музикант Роман Гринєв, однак його близькі не можуть повірити, що знаменитість скоїла суїцид. Це сталося у неділю, 4 листопада, повідомили у соцмережі Вконтакті близькі бас-гітариста.

Попередньо повідомляється, що Гринєв знаходився один в квартирі, коли вирішив здійснити страшний вчинок. Він вистрибнув з сімнадцятого поверху, численні травми, отримані під час падіння, виявилися несумісними з життям.

Нагадаємо, раптова смерть прийшла в Кабмін.

Як повідомляв Знай.uа в це неможливо повірити: хакери розкрили таємницю керченського стрільця.

Знай.uа писав, любовні проблеми і жахлива висота: друзі спостерігали, як школярка летить назустріч смерті.