У Києві в одній із багатоповерхівок сталася страшна пожежа. Так, в українській столиці у Подільському районі через загоряння електрокабелів у шахті.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві.

"17 листопада о 13:33 у Подільському районі по вул. Сергія Данченка, 32 в 19-поверховому житловому будинку виникло загорання електрокабелів у шахті з 3 по 18 поверхи. Жертв та постраждалих немає. Рятувальники врятували 4 людини і 30 людей було виведено на безпечну відстань", - повідомили в ДСНС.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також з'явилася інформація, що до гасіння залучено 61 рятувальника та 15 одиниць техніки ДСНС, близько 15:00 пожежу вдалося загасити.

Варто нагадати, що біля узбережжя Канади стався витік нафти. За попередніми даними Husky Energy, в Атлантичний океан потрапило орієнтовно 250 кубометрів нафти. Подія сталася, повідомляє канадська Рада з питань офшорної видобутку, під час спроби відновити видобуток горючих копалин. В процесі робіт, інформує Hysky Energy, плавуча установка для зберігання та відвантаження нафти зафіксувала зниження тиску в підводному нафтопроводі. Причина техногенної події невідома.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська столиця струсонулася від потужного вибуху. Так, на вулиці Золотоворітській, 7 місцеві мешканці поскаржились на неприємний короткий сильний звук. В результаті інциденту один чоловік отримав поранення. За інформацією поліції, бездомний розвів багаття, щоб створити джерело тепла. Однак через деякий час пролунав вибух.

Відомо, що в результаті вибуху постраждав 50-річний чоловік, його з пораненням ноги госпіталізували до лікарні. Що саме вибухнуло і подробиці події встановить слідство. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, все палає, з'явився ядерний гриб: подробиці, фото і відео пекельного вибуху в Москві.

Як повідомляв Знай.uа вогняне пекло в Каліфорнії: рятувальники ледь справляються, у вогні "розчинилося" більше тисячі.

Знай.uа писав, валить густий чорний дим, що все ось-ось вибухне: нафтопереробний завод під Москвою палає у вогні, відео.