Інформація про те, що в Києві, неподалік від метро Дарниця, над Броварським проспектом, провалился міст не відповідає дійсності.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Крім того, у відомстві зазначили, що на найближчий час заплановано початок процедури закупівлі проектних робіт з капітального ремонту даної споруди.

Нагадаємо, що в Києві на вулиці Будівельників провалився міст. Провал з'явився над Броварським проспектом біля метро "Дарниця".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Працівники комунальної служби стверджують, що розірвану плиту і яму на тротуарі виявили ще близько 8:00 ранку. Однак, ремонтувати міст чомусь почали тільки опівдні. Відзначається також, що провал зайняв майже всю ширину тротуару.

Голова київського відділення партії "Громадський рух "Рідна країна" Олександр Федоренко нагадав, що у квітні влада вже проводила інспекцію всіх мостів.

Восени міський голова Кличко повідомив про те, що влада провела інспекцію всіх мостів і повідомив, що 70 об'єктів знаходяться в аварійному стані. Керівники ініціювали кілька ремонтів, на інші, мовляв, грошей немає. А ось на жирафу в 15 метрів, і на в'їзні знаки, які в народі називають "виродками", теж є, і на Лігу Чемпіонів знайшли.

Якщо б відповідні органи перевіряли мости з певною регулярністю, а не один раз, коли вже все звалилося, ми б могли безпечно їздити по місту. Але поєднання захланності й некомпетентності влади сьогодні вже не просто створює дискомфорт киянам, але й загрожує життя".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Києві провалився під землю асфальт.
Також "Знай.uа" писав про те, як у Києві закривали Шулявський міст