У Києві мешканці багатоквартирного будинку вийшли на акцію протесту. Вони перекрили дорогу та вимагають дати тепло у квартири, опалення відсутнє майже місяць.

Інцидент стався на вулиці Зоологічній, 19 листопада.

Про це повідомляє "112 Україна".

Одна з мітингувальників розповіла, що на початку вулиці Зоологічній, біля Дегтярівській, вириті дві траншеї. На питання, що відбувається, комунальні служби пояснили їм, що сталася аварія і проводяться ремонтні роботи.


Патрульні поліцейські прибули на місце подій. Вони перекрили рух і направляють транспорт у внутрішній двір будинку.

Протестувальники пропускають лише автомобілі з дітьми та карети швидкої допомоги.

Якщо опалення не з'явиться, мітингувальники мають намір перекрити вулицю Дегтярівську.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

акція протесту

"Вчора ми з'ясували, що на початку вулиці Зоологічної, біля Дегтярівської, вириті дві здоровенні траншеї, з яких йде пара, тепло. Вчора з'явилися працівники, які пояснили, що проводять тепло. Тепло розрите, мороз на вулиці 8 градусів, у квартирах тепла немає, ми опалюємо вулицю", - розповіла одна з мітингувальниць.

Про те, що тепло в деяких столичних будинках відсутнє, також йдеться на сайті телеканалу. В будинках №№4, 6, 8, 12 на вулиці Зоологічній опалення немає майжемісяць - з 24 жовтня.

Нагадаємо, після здорожчання газу на 23.5% деякі міста вже накрутили тарифи. І ціни на послуги ЖКГ стрибнули значно вище очікуваних. Кінцева вартість блакитного палива для населення залежить також і від позиції місцевої влади.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Мінсоцполітики розповіли, скільки українців отримають допомогу від держави у цьому опалювальному сезоні.

Також Знай.ua писав про те, що відсутність опалення загрожує катастрофою, під ударом тисячі українців.

Дивіться: Українці вийшл з протестами проти влади. Люди вимагають увімкнути опалення