У Києві на проспекті Соборності трапилася жахлива аварія. Ремонт автобуса для одного з працівників у мить закінчився смертю.

Цю інформацію повідомили столичні журналісти, передає портал "Политека".

"Трагедія сталася в Києві на проспекті Соборності в напрямку Ленінградського шосе на зупинці громадського транспорту. Один з працівників ремонтної бригади перебував під тролейбусом. Але великогабаритна машина просіла і роздавала хлопця" йдеться в повідомленні

За словами журналістів, навіть незважаючи на швидке прибуття медиків, працівника врятувати не вдалося. Лікарі на місці події лише констатували смерть хлопця. Через деякий час на місце трагедії прибули і правоохоронці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, в Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталася смертельна ДТП. Автомобіль , рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як консервну банку, шансів вижити при цьому у водія, природно, не було. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 18 листопада, близько половини четвертого. Про це пише Информатор з місця події.

Повідомляється, що машина рухалася у бік станції метро Нивки. Поліція розповіла, що водій їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Він не зміг впоратися з керуванням, і був протягнутий по дорозі близько 100-150 метрів. В результаті чого машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу. Чоловік не дожив навіть до приїзду швидкої, повідомляє видання. Страшна трагедія налякала весь Київ.

Як повідомляв Знай. ua, "Орли Авакова" увірвалися в дитсадок і перелякали малюків до смерті. Батьки в істериці, лунали звуки вибухів і стрілянини. Вихователям не залишили вибору.

Також Знай. ua писав, що зухвалий напад на інкасаторів сколихнув Київ. Зловмисники спровокували ДТП з інкасаторських авто, після чого здійснили напад на нього.