У Києві біля приміщення Верховної Ради зібрався обіцяний масовий мітинг представників громадської організації "АвтоЄвроСила" та інших активістів, котрі не підтримують прийнятий закон про машини на іноземних номерах.

Напередодні вони анонсували перекриття основних магістралей в різних містах України, заздалегідь попросивши вибачення у водіїв та пішоходів за ускладнення руху.

Як повідомляє спеціальний кореспондент "Знай.ua" з місця подій, поки що всі учасники акції протесту мирно чекають на голосування за відповідний законопроект, який саме сьогодні винесли на порядок денний у ВР.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В цей час в залі засідань нардепа Березкіна позбавляли недоторканності, приїхав генеральний прокурор Юрій Луценко. Мітингувальники розташувалися на вулиці, дуже багато правоохоронців по всій території урядового кварталу.

Активісти гріються, як можуть: видно, що стоять намети, де подають гарячі напої та страви. Поки що ніхто із політиків до них не вийшов.

Дивіться: АвтоЄвроСила, напередодні акції

Нагадаємо, учасники Громадської організації "АвтоЄвроСила" спільно з іншими структурами та активістами анонсували проведення масштабних акцій протесту. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, скільки коштує техогляд, ремонт авто із Польщі. Також "Знай.ua" писав, у Києві учасники масового мітингу від "АвтоЄвроСила" перекрили вулицю Грушевського.