У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив в перехожого.

Про це повідомляє у Відділі комунікації поліції Києва.

Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів працівники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж відправились до ймовірного місця стрільби та помітили чоловіка, який щосили намагався втікти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Також відомо, що конфлікт між чоловіками стався цілком випадково в одному з магазинів, що у подільшому переросло у стрілянину.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Після цього патруль під'їхав до торгового закладу на проспекті Мінськом, біля якого прозвучали постріли, і виявив пораненого 38-річного місцевого жителя. За його показаннями і показаннями очевидців, чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, йшов по вулиці і чіплявся до перехожих. У магазина у зловмисника виник конфлікт з потерпілим, в ході якого 53-річний чоловік дістав зброю і здійснив три постріли. з вогнепальними пораненнями місцевого жителя госпіталізували. Зараз його стан лікарі оцінюють як задовольнить льно", - йдеться в повідомленні.

Вже по приїзду оперативної групи стало відомо, що дозволу на носіння зброї у порушника не було, а наявність пістолета пояснив звичайною знахідкою. Крім того у поліції додали, що у результаті пострілів чоловік травмував руку.

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 19 листопада, у Деснянському районі Києва спалахнула пекельна перестрілка. У повідомленні йдеться, що в районі Троєщини біля торгового центру в ході конфлікту між двома компаніями один з його учасників дістав зброю і почав стріляти в опонентів. Троє чоловіків отримали вогнепальні поранення.

У поліції уточнили, що дві групи чоловіків біля торгового центру вживали алкоголь.

"Під час вживання алкоголю між двома компаніями чоловіків сталася бійка. В результаті один з них дістав зброю і почав стріляти в бік опонентів", - розповіли правоохоронці.

Троє місцевих жителів (1987, 1992 і 1997 р.н.) отримали вогнепальні поранення, їх госпіталізували. Один з потерпілих після отримання першої допомоги відправився додому, двоє знаходяться в стаціонарі в задовільному стані.

На місці співробітники поліції вилучили три стріляні гільзи, попередньо - від травматичної зброї. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Поліція шукає того, хто стріляв.

Нагадаємо, столицю сколихнула пекельна стрілянина, є жертви.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон світу жорстоко розправився з поліцейськими.

Також "Знай.ua" писав, що поліція оголосила підозру у справі Пашинського.

Що сталося с чоловіком, якого підстрелив нардеп Пашинський?